6 Replies to “Tropisk Smoothie”

  1. hej:) vad tråkigt att du inte tål banan. Men det går bra med mango med. 🙂 Testa gröna blad + mango + äpple eller gröna blad + mango + päron. Den sistnämnda är min favorit. Väldig len och söt. Kolla gärna på videon längst ner på http://gronasmoothies.se/?page_id=215 hon förklara, visserligen på engelska, vad som är viktigt att tänka på för att en smoothie ska bli len och fin. Förutom päron och mango gör sig avokade rätt bra i gröna smoothies. Återkom gärna med hur det har gått för dig. 🙂 glad midsommar 🙂
   // Steven

 1. Var kan man få tag i kokosmousse? Och sen undrar jag om man inte kan få tag i björnbärsblad (som det stod i ett annat recept) kan man då ta spenat istället?

  1. Hej:)
   Självklart går det bra att byta ut björnbärsbladen mot andra gröna blad som tex spenat. Testa dig gärna fram och var kreativ tills du hittat just din favoritsmoothie:)

   läs gärna mer på hur gör man?

   Berätta gärna för oss hur det har gått för dig:)

   Kram

   Steven

Leave a Reply